19 may 2008

Laporta NO!


Al final, tot es redueix a Laporta Sí o Laporta No. La fallida entrevista que li han fer a tv3 no ha servit per a res. Dic fallida perquè no ha sigut atrevida i les poques preguntes que podien portar a una resposta que expliques que ha fallat les dues últimes temporades al Barça no les ha respost.

Tot es redueix a sí o no i jo dic LAPORTA NO!

I dic ho per allò del ser CONSEQÜENT, perquè és molt divertit escopir als cotxes quan estàs sobre un pont, però quan tu ets el que passes per sota amb el teu cotxe i reps l'escopinada et fot una ràbia que et mors.

I para muestra un botón: Laporta, que a tv3 diu que necessita tranquil·litat per iniciar un nou projecte i que la situació en que estava el Barça l'any que ell va presentar la moció de censura era molt pitjor que la actual.

Aviam una cosa, que no se si tenim mala memòria o som uns mentiders de merda.

Núñez necessitava també tranquil·litat per iniciar un nou projecte (amb Louis van Gaal, que llavors era un entrenador a qui tots volíem). Laporta diu que era diferent llavors perquè Núñez portava molts anys. A mi se me'n foten els anys, em preocupa que guanyi les eleccions.

I si fem memòria o, perquè ho entenguis, si estem al loro, l'any 1997 s'havia guanyat una Recopa amb Robson i van Gaal acabava l'any com a campió d'hivern. Laporta va presentar 6mil paperetes al gener de 2008, en una temporada on es guanyaria el doblet.

Ara contesta'm, que cony et fa pensar que la situació actual és molt millor que la de llavors?

Ah, es clar! Es que ara tu passes per sota el pont i hi ha un altre advocat que t'escup.


P.D.: Si som tan democràtics perquè no fem rodes de premsa on tothom pugui preguntar i on el president respongui realment a les preguntes?

3 comentarios:

Anónimo dijo...

ben dit Cebrian ara be.... respon a la seguent pregunta: " A qui vas votar tu? pk segur k al ppi eter laportista i inclús aun vam guanyar la champions tb alabaves la gestió que feien.

Estic amb tu i de ftt, a mi mai m'ha agradat aquest paio, però depen de qui es presenti no se si hi haurà alguna alternativa rentable.

Anónimo dijo...

ben dit Cebrian ara be.... respon a la següent pregunta: " A qui vas votar tu? pk segur k al ppi erets laportista i inclús qaun vam guanyar la champions tb alabaves la gestió que feien.

Estic amb tu i de fet, a mi mai m'ha agradat aquest paio, però depen de qui es presenti no se si hi haurà alguna alternativa rentable.

Si m´´es no esl hi hauria de servir de toc d'atenció i de veure que una cuar d'humilitat és bona per tothom.

Fink dijo...

Vaig votar a un tal Martinez Rovira.